IDILA U MAKSIMIRU

'HALILOVIĆ NEĆE KORISITITI PRAVNE SMICALICE DA NAPUSTI DINAMO' Mamić vjeruje svojoj mladoj zvijezdi

Do zime se mogu očekivati još tri nova igrača, ali isključivo ekstra klase. Odlasci nisu aktualni. Često se piše o odlasku Ademija, ali nemamo nikakvih naznaka
 Ronald Goršić/CROPIX

Za razliku od nekih bivših europskih gostovanja, Modri su ovog puta letjeli malim zrakoplovom, pa u njemu nije bilo mjesta za mnoge prijatelje kluba koji su prethodnih sezona znali bili u kombinacijama. Naravno, čelni ljudi kluba uključujući predsjednika Mirka Barišića, braću Mamić i direktora Tomislava Svetinu našli su svoje mjesto.

- Jako sam zadovoljan početkom sezone, prvi put sam vidio da postoji konsenzus igrača, publike i medija. Ta tri elementa plus uvjeti na stadionu neophodni su da bi klub imao svoju veličinu. Ako se po jutru dana poznaje, u budućnosti od Dinama možemo očekivati dobre stvari - kazao je Zdravko Mamić.

Izvršni predsjednik izvijestio nas je kako je zasad prodano više od tisuću godišnjih ulaznica, on drži da je za Dinamove prilike jako dobra brojka s obzirom da je sezona tek počela, te da su pred Modrima europski nastupi. Pravi rezultati prodaje ulaznica moći će se vidjeti negdje za mjesec i pol dana.

Mamić je rekao da se ne može ustvrditi da je ova momčad zaokružena priča, ali naglašava da bi svaki igrač koji bi sad došao u Dinamo morao biti apsolutno tjelesno spreman kako bi momčad od njega imala koristi.

Do zime se u svlačionici Modrih mogu očekivati još tri nova igrača, ali isključivo ekstra klase. Odlasci nisu aktualni. Često se piše o odlasku Ademija, ali nemamo nikakvih naznaka.

Mamić je govorio o situaciji oko Alena Halilovića:

- Da sve jednom razjasnimo. Alen Halilović ima petogodišnji ugovor s Dinamom! Koliko god se trudili svi mislioci na svijetu objasniti da će Halilović iskoristiti neku pravnu začkoljicu na štetu kluba, to se neće dogoditi. Uopće ne sumnjam da će se taj ugovor poštivati i da neće doći do korištenja pravnih smicalica.

Izvršni predsjednik jučer je priznao ono što se znalo još od onih rečenica Mirka Barišića u Moravskim Toplicama.

- Činjenica je da smo mi kao klub sve dogovorili s Tottenhamom! Mi smo bili zadovoljni, ali igrač i njegova obitelj nisu. To je njihovo legitimno pravo. Što će se dalje događati, nitko ne zna. Alen je naš kapital, te ovisno od tome koliko dugo ostane, budućnost - zaključio je Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:08