ODLAZAK SA STILOM

Ibričić otpisao Hajduku milijun kuna duga: Želim se oprostiti protiv Slavije u Splitu!

Htio bih se oprostiti od bijelog dresa igrajući 10 minuta u susretu protiv Slavije na rođendanu Hajduka. Nadam se da će mi moj novi klub izaći ususret - kaže Ibro
Rijeka, 190910.Nogometna utakmica Prve hrvatske nogometne lige izmedju HNK Rijeka i Hajduka iz Splita.Slavlje navijaca Hajduka nakon pobjede nad Rijekom.Foto: Zeljko Sop / CROPIX
 Zeljko Šop / CROPIX

Senijad Ibričić otputovao je na pripreme Lokomotiva u Antalyju, a tom prilikom izrazio je želju za oproštajnim nastupom u dresu Hajduka.

- Htio bih se oprostiti od bijelog dresa igrajući 10 minuta u susretu protiv Slavije na rođendanu Hajduka. Nadam se da će mi moj novi klub izaći ususret - kazao je Ibričić.

Neuobičajena, ali vrlo zanimljiva ideja. Kako za navijače, tako i za Ibričića koji je u Hajduku proveo dvije i pol nezaboravne godine. Zadnju utakmicu za Bijele odigrao je u Bruxellesu protiv Anderlechta, a posljednji nastup na Poljudu upisao je u dvoboju s AEK-om 1. prosinca prošle godine. Očito ne i zadnji. Pritom treba reći da je Hajduku oprostio 150.000 eura u transferu pri prelasku u Lokomotiv. Zaista je jaka povezanost Ibričića s Hajdukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 00:04