PRIPREMNI SUSRETI

Ibričić strijelac za Lokomotiv, Srna asistent za Šahtar

 Lokomotiv Moskva

Nogometaši Šahtara plasirali su se u finale pripremnog turnira Copa del Sol koji se održava u Španjolskoj. U polufinalu su svladali norveški Rosenborg s 4-1.

Značajnu su ulogu pritom odigrala i obojica hrvatskih nogometaša koji nose dres kluba iz Donjecka. Kapetan Darijo Srna je asistirao Armencu Henrihu Mhitarjanu za vodstvo 3-0 u 28.minuti, dok je Eduardo da Silva u 73. minuti izborio jedanaesterac koji je realizirao Willian za konačnih 4-1.

Strijelci za Šahtar na stadionu drugoligaša Elchea bili su i Luiz Adriano u četvrtoj, odnosno Douglas Costa u 17. minuti, dok je za Rosenborg u 66. minuti pogodio Osen. Srna je odigrao svih 90 minuta, dok je Eduardo ušao odmah na početku drugog poluvremena.

Dodajmo da se na pripremama u Španjolskoj nalaze i nogometaši moskovskog Lokomotiva. Oni su u petak u Jerezu u prijateljskoj utakmici svladali mađarski Videoton s 1-0, a jedini je pogodak u 75. minuti s bijele točke zabio donedavni nogometaš Hajduka, bosansko-hercegovački veznjak Senijad Ibričić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 06:23