KOBNI LAKAT

Ivicu Olića zbog slomljenog nosa čeka nošenje zaštitne maske

Hrvatski reprezentativac je 2005. godine, dok je igrao za moskovski CSKA finale kupe Uefe, nosio masku jer mu je nos bio slomljen čak na dva mjesta
Tel Aviv, 091010.Ramat-Gan Stadion.Kvalifikacijska nogometna utakmica grupe F izmedju Izraela i Hrvatske za Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini.Na slici: Ivica Olic sa razbijenim nosom pored doktor Bahtijarevic i fizioterapeut Sisgoreo.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

ZAGREB - Ivica Olić je na stadionu Ramat Gan u Tel Avivu pokazao i dokazao zašto je ljubimac trenera i izbornika s kojima je radio. Ponovno je bio jedan od najpožrtvovnijih igrača na terenu, a uz to je i stigao biti konstantna prijetnja izraelskoj obrani. Sve dok mu Ben Haim nije razbio nos, zbog čega bi mogao kao i prije pet godina nositi zaštitnu masku preko lica.

Sredinom drugog dijela Ola je 'popio' lakat u glavu prilikom jednog zračnog duela - i prokrvario. Ben Haim, koji je i prije tog starta imao žuti karton, nije prema sucu Wolfgangu Starku učinio ništa sporno pa stoga i nije dosuđen prekršaj. Vjerojatno je njemačkom arbitru svašta prošlo kroz glavu kad je vidio Olićev razbijen nos i lice prepuno krvi.

Takav više nije mogao nastaviti susret i hitno je odveden u svlačionicu, gdje mu je odmah zašiven nos. No, u našem stožeru još ne žele govoriti o prirodi ozljede, kao ni posljedicama jer čekaju se rezultati dodatnih pretraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 09:14