KOMENTATOR OŠTAR

JELIČIĆ RASPALIO PO ČAČIĆU NAKON PORAZA 'Pod ovim izbornikom se ništa ne mijenja. Zapravo, sve je gore, ali zavidim mu na statusu koji ima u HNS-u'

 
Na fotografiji: Joško Jeličić.
 Ronald Goršić / CROPIX

Posrtanje Hrvatske u Turskoj gdje su Vatreni poraženi 1:0 i tako si osjetno zakomplicirali put na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, komentirao je i stručni komentator HTV-a, Joško Jeličić.

"Nažalost ovo je samo posljedica, uzroci su poznati. Barem meni, još od utakmice protiv Portugala na Euru. Ovdje se pokazalo da je manje kvalitetna momčad pobijedila, a zašto je to tako, to mora odgovoriti najodgovorniji čovjek za to. Nisam siguran da nas može odvesti na SP, a ako odemo, mislim da ćemo tamo biti samo turistički. Zavidim Anti Čačiću zbog statusa koji ima u HNS-u jer su njegovi prethodnici u ovo vrijeme kvalifikacija imali više bodova, a već su potpisivali raskide ugovora", rekao je Jeličić pa se okrenuo samoj utakmici:

"Mi smo dobro otvorili utakmicu, ali nismo zabili, a kada su Turci vidjeli da mogu, onda se dogodilo što se dogodilo. Kod nas nema igre i sve se previše svodi na individualnu igru. Modrić je jedini taj koji drži konce i to radi sjajno, ali ne može sam. Perišić je igrao za sebe na jednoj strani, a Brozović na drugoj. Ovoj momčadi fali hijerarhije i kvalitetnog rada da bismo došli do nečega što se zove nogometna igra i ideja. No, već dulje vrijeme pričamo da se pod ovim izbornikom ništa ne mijenja. Zapravo, sve je gore."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:20