KAMPOVI FC BARCELONE

Jutarnji vodi vaše dijete u kamp nogometne čarolije

Krajem još jedne nogometne sezone bliži se vrijeme priprema i traženja novih nogometnih talenata.

.

Riječ je o dječjim kampovima u organizaciji FCB Escola, škole bazirane na Barceloninoj nogometnoj filozofiji. Nakon uspješnih kampova u Hrvatskoj 2011. i 2012., kada su Poreč, Zagreb i Slavonski Brod postali nezaobilazne stanice najboljih Barceloninih stručnjaka i trenera koji su tražili nove nade i talente, Barcelona je i ove godine odlučila ponovno organizirati kampove u našoj zemlji, i to u Makarskoj i u Zagrebu.

Prilika za Barcelonu

Novost je da su dječji kampovi ove godine dobili pojačanje - djevojčice uzrasta od 7 do 17 godina. FC Barcelona kampovi za djecu održat će se u Makarskoj od 24. 6. do 28. 6., a u Zagrebu od 1. 7. do 5. 7. 2013. U ovogodišnjim kampovima mogu sudjelovati dječaci i djevojčice od 7 do 17 godina. Važno je istaknuti da FCB Escola iznimno mnogo pažnje posvećuje momčadskom duhu, solidarnosti, toleranciji i organiziranosti u svim segmentima, a sve generacije u klubu imaju u potpunosti iste treninge bez obzira na dob. Dvoje najboljih polaznika iz svakog kampa koji se iskažu svojim zalaganjem, trudom i talentom dobit će priliku trenirati sedam dana u FCB Escoli i uživati u atmosferi Barcelone.

Kako do nagrade?

Jutarnji list će nagraditi šestero dječaka ili djevojčica (5 za Zagreb i 1 za Makarsku) - nogometnih talenata, treniranjem u FCB Escola kampovima. Da bi sudjelovali u nagradnom natječaju, zainteresirani trebaju poslati priču, crtež ili kolaž i razlog zašto baš oni trebaju biti izabrani za polaznika ovog jedinstvenog dječjeg kampa. Radove i priče treba poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na adresu: Jutarnji list, Koranska 2, Zagreb, s naznakom za natječaj FC Barcelona. Radovi trebaju stići najkasnije do 13. lipnja 2013. kada će žiri Jutarnjeg odabrati šest najboljih radova i objaviti ih u tiskanom izdanju od 14. lipnja 2013.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:35