TRAŽENA ROBA

Juventus pušta Sissoka u Schalke, ali samo ako u suprotnom pravcu krene Rakitić

Schalke's Ivan Rakitic celebrates his penalty goal with Rafinha and Kevin Kuranyi, from right, during the German first division Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FC Schalke 04 in Hamburg, Germany, Sunday, March 21, 2010. (AP Photo/Martin Meissner) **NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS **
 AP

Na priču koju je danas lansirao njemački Bild, a odnosi se na interes Schalkea za Juventusova veznjaka Mohameda Sissoka, nadovezali su se i talijanski mediji koji tvrde da bi na pomolu mogla biti zamjena - Sissoko za Rakitića.

Bild je, podsjetimo, objavio kako je njemački doprvak spreman za Malijca izdvojiti oko osam milijuna eura, no cijena bi mogla biti i manja ukoliko u posao bude uključen i hrvatski reprezentativac. Rakitiću sadašnji ugovor sa Schalkeom istječe sljedeće ljeto, a kako novi još nije potpisao, sve je izvjesnije da karijeru neće nastaviti u Gelsenkirchenu.

To je i jedan od razloga Schalkeovog zanimanja za Sissoka, a Juventus u tome, prema navodima Corriere dello Sporta, vidi odličnu priliku da u Torino dovede Rakitića . To je, smatraju u “staroj dami”, bolja šansa da ugrabe hrvatskog nogometaša nego da eventualno čekaju ljeto kada će Rakitić zbog isteka ugovora vjerojatno imati još više ponuda. A ne treba zaboraviti i da španjolski mediji tvrde da je Atletico Madrid već ponudio našem veznjaku trogodišnji ugovor.

Corriere dello Sport navodi i da je prije mjesec dana Rakitićev menadžer Michel Urscheler popio kavu s Juventusovim sportskim direktorom Fabijem Paraticijem u Torinu i da je tema razgovora bio upravo hrvatski reprezentativac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 15:12