SLAŽE SE NOVA MOMČAD

KANTRIDU NAPUŠTAJU GABRIĆ, NERETLJAK, MUTOMBO I MIERZEJEWSKI Transfer lista Rijeke

Napravili smo sjajan rezultat no kako druge godine u ovo doba želimo biti još bolji počeli smo sa novom selekcijom momčadi. Prve odluke su 'izlazne' - kaže Juričić

Sportski direktor Srećko Juričić zajedno sa šefom struke Matjažom Kekom već neko vrijeme ima jasnu sliku o igračkome kadru s kojim je Rijeka okončala 12/13. Mišljenje je, logično, zadržao za sebe do kraja sezone, ali... Migracije su počele.

- Napravili smo sjajan rezultat no kako druge godine u ovo doba želimo biti još bolji počeli smo sa novom selekcijom momčadi. Prve odluke su "izlazne". Rijeka više ne računa na: Matu Neretljaka, Dragu Gabrića, Lukasza Mierzejewskog i Andreu Mutomba - objavio je Juričić.

- Lako je moguće da će biti još igrača u rubrici "otišli", ali to sada ne mogu reći sa 100%-tnom sigurnošću.

Nema govora ni o iznosima koje će Rijeka morati isplatiti da bi raskinula ugovore s igračima na koje više ne računa jer Gabrić ima ugovor na još dvije, a Neretljak, Mierzejewski i Mutombo još jednu godinu. Neki zajednički nazivnik te priče iznio je uskoro 34-godišnji Neretljak:

- Meni je u ovom klubu i gradu bilo jako lijepo, jedino što Rijeci želim su još bolji rezultati, realizacija svih ciljeva koje postavi pred sebe. Okončali smo jedno uspješno prvenstvo, ocjene vas i vaših kolega u Sportskim novostima svjedoče da sam u momčadi sezone, ali klub donosi svoje odluke, a oni koji odlučuju sigurno znaju kako se rješavaju ovakve situacije, je l' tako? - retoričkim je pitanjem sve rekao Neretljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:22