TRENING HAJDUKA

KAPETAN NALJUTIO TRENERA Maloča napucao loptu, Vučević ga potjerao s treninga

 Niksa Stipanicev / CROPIX

Novi trener "bijelih" Vučević poslao je kapetana Hajduka Maloču prije vremena u svlačionicu nakon što je jedan od najiskusnijih među igračima napucao bespotrebno loptu. Nije takva gesta bila po volji dosadašnjem sportskom direktoru koji je odmah reagirao i naložio Maloči da prije ostalih ode na tuširanje.

Vučević je po dolasku na mjesto trenera najavio kako će se njegovim spuštanjem u svlačionicu postrožiti disciplina. Zatražio je od igrača ozbiljnost, disciplinu i maksimalnu mobilizaciju, a prvi je zgriješio baš kapetan.

Međutim, to bi trebao biti i još jedan dokaz kako će svi igrači biti tretirani jednako, ali i pokazatelj ostalima o ozbiljnosti situacije.

Previše je u posljednje vrijeme bilo iskakanja igrača iz tračnica, od razbijanja stakla na vratima Milevskog, vrijeđanja novinara od strane Sušića, serije nepotrebnih žutih kartona zbog prigovora, do crvenog kartona i žestoke kazne za Vršajevića na subotnjem gostovanju u Puli.

Puklo je na Maloči, ali s druge strane ovo je ipak više upozorenje svima za ubuduće. Iako je Maloča bio udaljen s treninga, već ujutro kapetan je trenirao s momčadi, doduše po posebnom programu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 16:02