ZATEGNUTI ODNOSI

KARCINOM ZVAN HAJDUK Brbić odgovorio Mamiću: Lako ti je osvajati titule s Bandićevim novcem!

'On osvaja titule s novcem što mu dodjeljuje grad Zagreb i tu nismo ravnopravni. Četrdesetak milijuna godišnje. Do 1. lipnja dali su im već 25...'
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Marin Brbić, predsjednik uprave Hajduka, imao je dan-dva da "prožvače" intervju Zdravka Mamića na našim stranicama, alfe i omege Dinama. Pa da pokušamo odgovoriti na Mamićeve konstatacije s otklonom od 48 sati.

U miru. Brbiću, osvajaj trofeje ili odlazi?!

- Lako je Mamiću dijeliti lekcije. Grad Zagreb mu godišnje udjeljuje četrdesetak milijuna kuna, da smo mi u Hajduku u sličnoj poziciji, onda bismo sigurno ispali pametniji, a možda bismo i mi mogli pitati pošto je HNL?! Sad je Mamić uložio milijune eura u novu momčad, a mi nula kuna. Mi se borimo sami. - odgovara Brbić.

Ima još pitanja na koja želimo čuti odgovor. Na primjer konstatacija da je Rijeka putokaz za Hajduk, kao što Mamić sugerira?

- Ne može Rijeka biti putokaz za Hajduk, mi imamo svoju 103 godine dugu tradiciju i svatko ima svoj put. Lani smo mi osvojili kup, ove godine Rijeka. Ima razlike u tome što smo mi lani pitali da se Superkup odigra u Splitu pa da dijelimo inkas po pola, nisu nam dopustili, nisu pristali. Ove godine Rijeci jesu... To je točno. Ja bih se pitao kako se to ove godine Superkup održao u Rijeci?!

Kaže Mamić da financijski pomaže Hajduku?

- Mislite zbog angažiranja Franka Andrijaševića? Pa to je istrgnuto iz konteksta, to je samo Dinamovo ulaganje u momčad. A mi smo prodaju Andrijaševića doživjeli kao naš dobar posao. Nije to nikakvo pomaganje Dinama, nego njihov interes i ulaganje.

Veli Mamić i to da je loš Hajduk karcinom i za Dinamo i uopće ligu?

- Glavna poruka je novac! On vozi ferrari i lamborghini, a mi ni blizu... Pa kako da se utrkujemo? On osvaja titule s novcem što mu dodjeljuje grad Zagreb i tu nismo ravnopravni. Četrdesetak milijuna godišnje. Do 1. lipnja dali su im već 25... I tu razliku već na startu utrke nije moguće nadoknaditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:39