HRVATSKA SENZACIJA

Kovačić o prvim dojmovima iz Intera: 'Prihvatili su me kao da sam dugo ovdje, možda već nastupim u Sieni'

Svi su me sjajno primili, baš sam se super osjećao. Imao sam dojam kao da sam dugo u svlačionici Intera - priča Mateo nakon prvog odrađenog treninga
 Inter.it

Mateo Kovačić odradio je prvi trening s Interom. Ujutro je još otišao na posljednju pretragu, vađenje krvi, a onda se nakon doručka uputio na trening i upoznavanje sa suigračima i trenerom Stramaccionijem. Nakon treninga čuli smo se s Mateom koji nam je ispričao kako je proveo drugi dan u Milanu.

- Ispred Interova kampa bilo je oko četrdesetak navijača, svi su me pozdravljali, baš je bilo lijepo. Sjajno sam se osjećao. Na svakom koraku vidiš kako je to veliki klub.

Veli da su mu prvi trenuci u kampu i svlačionici Intera bili od onih koji će mu kao zaustavljena slika ostati vječno u sjećanju.

ŠOU U MAKSIMIRU Zdravko Mamić: 'Kada je stigla ponuda za Kovačića bio sam oduzet'

- Prvi mi je prišao kapetan Javier Zanetti i čestitao mi na dolasku u Inter, nakon njega je stigao i Cordoba, pa Esteban Cambiasso, vratar Handanović, pa svi ostali. Svi su me sjajno primili, baš sam se super osjećao. Imao sam dojam kao da sam dugo u svlačionici Intera. Osim mene, pozdravili su još dva nova igrača, Kuzmanovića i Schellotta.

Naravno, na stranu ga je pozvao i trener Stramaccioni.

- Pričali smo, govorio mi je o taktici Intera, o tome što se od mene očekuje. Lijepo smo popričali. Sve mi je objasnio, bilo je jako ugodno - dodao je Kovačić.

Bio je prepun sjajnih dojmova. Sve mu se sviđa u Interu. Baš sve. Dan prije ga je isto tako sjajno primio predsjednik Massimo Moratti, svi iz kluba s kojima se susreo bili su iznimno srdačni. Onda nam je rekao ovo, pomalo iznenađujuće:

- U ovom trenutku zaista ništa ne znam, niti oko reprezentacije, niti oko Intera. Jedino znam da putujem s momčadi na utakmicu sa Sienom. Onda ću sve znati.

Hoćete li možda zaigrati?

- Zaista u ovom trenutku ništa ne znam. Trenutačno sam u hotelu. Sve ću više znati uskoro. Važno je da sam zaista oduševljen s ovim što me dočekalo u Interu. Sreća je velika, ogroman sam optimist, znam da ću ovdje uživati i da će sve biti jako lijepo - zaključio je Kovačić nakon prvog treninga s Interom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 05:38