BIVŠI IGRAČ 'STARE DAME'

LEGENDA VATRENIH O FINALU Barça ipak nije ista kao prije 3-4 godine, Juveova šansa su prekidi

Vjerujem da će se Juve zatvoriti te kontrama i polukontrama pokušati iznenaditi - kaže Jarni

Robert Jarni vjerovao je u Juventus kada mnogi nisu. U polufinalu Lige prvaka protiv madridskog Reala. “Stara dama” je na koncu iznenadila i zasluženo prošla u finale. No, s Barcelonom će teško izaći na kraj, smatra proslavljeni hrvatski reprezentativac, koji je dres Juvea nosio u sezoni 1994./95, piše Slobodna Dalmacija .

- Juventus je protiv Reala odigrao vrhunski, pokazali su da u gostima lakše stižu do golova nego doma. Znaju igrati na rezultat i volio bih da osvoje Ligu prvaka jer u jednoj je utakmici sve moguće, ali bit će teško. Barca je u velikoj prednosti.

Kako zaustaviti ubojiti trojac MSN - Messi, Suarez i Neymar - koji je ove sezone zajedno utrpao nestvarnih 120 golova?

- To su impresivne brojke, ali Barcelonu ne čine samo njih trojica. Imaju oni još puno klasnih igrača. Messija se može zaustaviti eventualno kolektivnom obranom s dvojicom-trojicom igrača na njemu - smatra Jarni.

Gdje Juventus može tražiti svoju šansu?

- Možda u prekidima. Vjerujem da će se Juve zatvoriti te kontrama i polukontrama pokušati iznenaditi. Barca ipak nije ona ista momčad od prije tri-četiri godine.

Trener Massimiliano Allegri u velikim je problemima, zbog ozljede ne može računati na stopera Chiellinija, a upitan je i drugi stoper Barzagli.

- To su njihovi stupovi obrane i time će im posao biti još teži. Ali, imaju se pravo nadati pobjedi. Iako je nezahvalno upuštati se u prognoze, bliži sam tome da će na kraju ipak Barcelona slaviti - zaključio je Jarni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 21:52