SPREMAN ZA IGRU

'LEO MESSI JE ZDRAV!' Liječnik Barcelone slavodobitno objavio najvažniju vijest u Španjolskoj ove sezone

Messi bi se u Kataloniju, iz Argentine gdje je odrađivao veći period rehabilitacije, trebao vratiti drugog dana nove 2014. godine

Ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi u potpunosti je zaliječio ozljedu mišića zadnje lože i spreman je za povratak u Barcelonu. "Messi je zdrav", naslov je koji je preplavio naslovnice većine španjolskih medija, a koje je iz Argentine dojavio Barcelonin liječnik Martinez. Posljednji ultrazvuk nije pokazao ništa neobično, što znači da je mišić argentinskog genijalca u potpunosti zacijelio.

Messi bi se u Kataloniju, iz Argentine gdje je odrađivao veći period rehabilitacije, trebao vratiti drugog dana nove 2014. godine, a povratak utakmicama mogao bi imati već 5. siječnja ili tri dana kasnije. Prvotnog datuma Barcelona igra ligašku utakmicu protiv Elchea, dok tri dana kasnije igra prvu utakmicu osmine finala Kupa kralja protiv Getafea.

Vjeruje se da će Messi dobiti koju minutu u barem jednoj od te dvije utakmice, kako bi osjetio natjecateljski nogomet prije velikog okršaja na Vicente Calderonu protiv Atletico Madrida 11. siječnja.

Podsjetimo, Messi je izvan stroja još od 10. studenog kada je zaradio ozljedu u susretu protiv Betisa. Od tada je Argentinac propustio osam Barceloninih nastupa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:33