OGORČENI VINKOVČANI

Lučić: Što da kažem, dobri stari HNL, ne znam zašto Dinamu treba pomoć sudaca

Otišli su Dinamovi nogometaši
 Tomislav Kristo / CROPIX

Otišli su Dinamovi nogometaši i sinoć u karantenu nakon utakmice, očito to postaje stalna praksa, barem dok je Ante Čačić na klupi. Bio je dolje i Samir Toplak, donedavni Cibalijin trener, došao je pozdraviti svoje bivše igrače. Koji su žalili što nisu u Maksimiru ulovili više od časnog poraza.

- Što da kažem, dobri stari HNL, barem kad je suđenje u pitanju. Ne znam što treba Dinamu da se puše u njegova jedra. Ako je bio penal nad Lekom, a ja priznajem da sam ga napravio, onda je bio i penal za nas. No, dobro... Došli smo ovdje svjesni da je Dinamo favorit, možda smo na kraju mogli i učiniti nešto više. Promjena trenera? Meni je Toplak radio odlično, evo došao nas je i pozdraviti, nadam se da će navijači početi navijati za klub i dati nam podršku - rekao je kapetan Mario Lučić, dok je Jerko Leko obajšanjavao zašto je uzeo Sammiru loptu i pucao penal.

- Hito sam nastaviti niz iz Kranjčevićeve, rekao sam da bih pucao, nije se bunio. Igrali smo dobro, dominirali, bilo je dobrih stvari u ovoj utakmici. Na kraju smo malo pali ali to je posljedica umora nekih igrača nakon Ludogoreca gdje smo se jako ispraznili.

Sammira su s tribine gledali supruga i sin.

- Zadovoljan sam kako sam odigrao i ja i momčad, ali neću najaviti da ću sam srušiti Šerif. Tek je početak sezone, očekujem da budem pravi u četvrtom pretkolu dođemo li do tamo.

Duje Čop je priznao da je presretan jer je zabio, a Šime vrsaljko nije se slagao s komentarima da je kriv za gol i da je skrivio penal.

- Ne mislim da sam kriv za gol, pokrivao sam Vidu, ali to ću raspraviti s trenerom. Štimac? Ne, nije još pričao sa mnom. Igrali smo dobro ovu utakmicu, nadam se pozitivnom rezultatu u Moldaviji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 08:36