'ON JE MOJ LJUBIMAC'

Mamić: Sammiru sam ponudio 10-godišnji ugovor!

'Zbog želje da uživo gleda reprezentaciju ponosan sam na Sammira! Kad zasluži kritike i packe treba mu ih dati, ali kad se ovako ponaša, treba ga pohvaliti'
 Drago Sopta/Cropix

Zdravko Mamić nakon reprezentativne utakmice u Splitu odmah se uputio u Međugorje. Valjda da se pomoli Gospi kako bi nacionalna vrsta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu izgledala bolje nego protiv Švicaraca. Ipak, kaže da uopće nije zabrinut.

- Nema nikakve zabrinutosti, Hrvatska će protiv Makedonije i Belgije biti prava, onakva kakva treba biti - kazao je Mamić.

Otkuda mu taj optimizam s obzirom na ono što smo vidjeli u Splitu?

- Prvo, reprezentacija je igrala u zastrašujuće negativnoj atmosferi. Igrači su tome podlegli, nisu se adekvatno pripremili za takvu situaciju. Drugo, u 48 sati nisu uspjeli pohvatati ono što je od njih tražio izbornik. Optimistom me čini pouzdana informacija da su reprezentativci izvrsno prihvatili Igora Štimca i njegov stručni stožer.

Zanimalo nas je kako je to u svečanoj loži Poljuda osvanuo Sammir, sjedio je tik uz Zdravka Mamića.

- Sammir me sam nazvao i kazao da želi pogledati utakmicu Hrvatske i Švicarske. Došao je svojim automobilom, a gdje bi sjedio nego kraj mene? Zbog želje da uživo gleda reprezentaciju ponosan sam na njega! Kad zasluži kritike i packe treba mu ih dati, ali kad se ovako ponaša, treba ga pohvaliti.

Tako smo se prebacili na temu Dinamo, a Mamić je odmah ispalio:

- Sammiru sam ponudio 10-godišnji ugovor s Dinamom! Želim da "doživotno" ostane u Maksimiru!

Vidjet ćemo ubrzo hoće li Sammir odlučiti do kraja karijere ostati u plavom dresu.

- On ima samo jedan problem. Taj je jasan, moj je ljubimac. Što ga ja više hvalim, on ima više oponenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 02:40