PUKLA LJUBAV?

Mamići javno kritizirali Čačića: Znači li to da su pred trenerom Modrih nemirna vremena?

Nama je bilo zanimljivo slušati visoko pozicionirane sljedbenike Modrih koji su izlazili iz svečane lože. Priopćili su nam kako Zdravko Mamić nije bio nimalo oduševljen
 Srđan Vrančić/CROPIX

Trener Ante Čačić dosada je imao maksimalnu podršku Zdravka Mamića i kompletne klupske uprave. Sasvim logično, rezultati koje je ostvario zaslužili su njihovo povjerenje.

Čačić je plasirao Dinamo u Ligu prvaka, na tome mu se mora skinuti kapa. Da će uvjerljivo voditi u HNL-u nitko nije ni sumnjao. Ne kažemo da se njegova pozicija nakon jučerašnje utakmice poljuljala, veliki klubovi ne mijenjaju trenera usred seone. Makar smo naučili da se u Dinamu to znalo događati. Međutim, jučer se ipak dogodilo nešto podosta neobično.

Izvršni predsjednik Zdravko Mamić i sportski direktor, brat mu Zoran, nisu bili oduševljeni s onim što je Čačić ponudio kad se radi o sastavu za utakmicu te nekim njegovim potezima. Iz rečenica braće Mamić zaključuje se da nimalo nisu bili sretni s njegovim potezima.

Možda to znači da su pred Čačićem neka nemirna vremena, a s druge strane možda je to samo bila nekakva afektivna reakcija. Nama je bilo zanimljivo slušati visoko pozicionirane sljedbenike Modrih koji su izlazili iz svečane lože. Priopćili su nam kako Zdravko Mamić nije bio nimalo oduševljen s onim što je vidio.

Moglo bi biti zanimljivo sljedećih dana. Makar, iskreno rečeno, Dinamo s ovom momčadi, bez obzira na sve nije kvalitativno ravnopravan velikanima s kojima se sudara. Što opet ne znači da ne može biti bolji i hrabriji. To je možda ono što se najviše u klupskim sferama zamjera treneru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:50