NEMA VIŠE SKRIVANJA

Mamići priznali: Prodajemo Vrsaljka i Kovačića!

 Ronald Goršić/CROPIX

Zdravko i Zoran Mamić u subotu su aterirali u London. Trebali su pogledati utakmicu Arsenal - Stoke, ali je ona odgođena. Danas su braća trebala biti na ogledu Chelsea - Manchester United, ali je i on odgođen. No, put u London ionako nije izletnički, niti Mamiće previše zanima gledati utakmice Premiershipa. Mamići su se na Otok otisnuli kako bi dogovorili moguće transfere svoja dva dragulja. To je bez okolišanja potvrdio i sportski direktor Zoran Mamić nakon što se smjestio u jednom od luksuznih londonskih hotela.

- Da, s engleskim klubovima razgovarat ćemo o Šimi Vrsaljku i Mateu Kovačiću!

Znali smo to i prije, špekuliralo se, ali sad je, eto, sportski direktor to definitivno potvrdio. Naravno, prije razgovora i pregovora niti Zoran niti Zdravko nisu željeli kazati više. Neće iskusni pregovarači Mamići odmah zagristi kolač, do utorka će razgovarati s predstavnicima Arsenala, Chelseaja i Manchester. Možete to nazvati i licitacijom, ali naravno da će ispitati teren i vidjeti tko je od tri diva ponajviše zainteresiran za Vrsaljka i Kovačića te, jasno, tko tu zainteresiranost može i najviše platiti.

Po nekim informacijama Arsenal za obojicu nudi 15 milijuna eura, Manchester United bi mogao iskrcati 18 milijuna, dok je Chelsea zainteresiran samo za Vrsaljka, a ponuda klubova s Stamford Bridgea tajna je čak i za razne izvore s kojima smo razgovarali.

Sigurno je tek jedno, kad Mamići skupa putuju u London, onda je ostvarenje transfera vrlo blizu. Sjetite se onih Eduarda u Arsenal ili Luke Modrića u Tottenham.

A kad se sjetimo i onoga što je na press konferenciji prije neki dan kazao Vaha, “da bi se moglo kupovati, morat će se prodavati” , onda bismo zaista mogli zaključiti da će Vrsaljko i Kovačić napusiti Maksimir!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:52