ZLATA VRIJEDAN BOD

Mandžukić: 'Iznenadilo nas je da su nas toliko pritisli'; Vida: 'Žao mi je, prerano sam počeo slaviti'...

Mislim da je ovo pošten rezultat. Šteta za pogodak u najnezgodnijem trenutku, imamo osjećaj da nisu tada ne bi nikada zabili u ovoj utakmici, rekao je Luka Modrić

Nakon dvoboja s Belgijom prvi je pred novinare stao Ivan Rakitić, Raketa je bio 'pedro' protiv Makedonije, a dvoboj u Bruxellesu je odgledao s klupe za pričuve:

- Želim što prije zaboraviti ovih deset dana i jedva čekam nedjeljnu utakmicu sa Real Madridom. Jedino me sretnim čini ovaj rezultat, a na osobnom planu jedino što želim je zaboraviti ove dvije utakmice.

Najmlađi debitant u povijesti Vatrenih, Josip Radošević je bio zadovoljan.

- Znali smo da će utakmica biti neugodna. Oni su sjajna momčad, bili su u prednosti kao domaćini. Meni je ovo veliki dan, osobita je stvar istrčati u ovakvoj utakmici, pa sam presretan.

Domagoj Vida je žalio zbog propuštene prilike:

- Izborili smo bod u zahtjevnoj utakmici, nismo osobito dobro igrali. Počeli smo ok, ali nismo potom imali prilika. Oni su imali inicijativu, a naša kontra nije bila učinkovita. Žao mi je zbog šanse u posljednjoj minuti, prerano sam počeo slaviti i ovo mi je dobra pouka da ne slavim prije ulaska lopte u mrežu. Žao mi je zbog momčadi i navijača, iako bi možda bilo nepravedno da smo odnijeli sva tri boda. Remi je realan. Radošević je pokazao da je klasa iako jima samo 20 godina. Zato ga je i Štimac pozvao, on je sa pravom tu među nama i budućnost.

Mario Mandžukić je zadovoljan bodom.

- Jedan bod protiv Belgije je prihvatljiv, iako smo prije utakmice razmišljali o sva tri boda. Iznenadilo nas je da su nas toliko pritisli. Moja pozicija ? Mogu igrati na više pozicija i tamo gdje je momčadi najvažnije. Promjena izbornika se svakako osjeti, iako nije bila traumatična, mislim da nam kao momčadi treba još vremena da usvojimo njegove zamisli.

Luka Modrić je konstatirao:

- Možemo biti zadovoljni iako smo mogli pobijediti, mogli smo i izgubiti. Ovo je pošten rezultat. Odigrao sam cijelu utakmicu i osjećao sam se dobro iako sam tijekom meča osjetio par puta pad u moći. Šteta za gol u najnezgodnijem trenutku, imamo osjećaj da nisu tada ne bi ikada zabili u ovoj utakmici. Trebalo je puno trčati i odraditi jer imaju odlične pojedince. Posve drugačije će biti u Hrvatskoj, mi ćemo do tada poboljšati formu i biti u inicijativi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:16