U SUBOTU PROTIV SLAVENA

Mišo Krstičević javno se ispričao Brbiću, ali Krešića nije ni spomenuo

'Cijeli taj sastanak je protekao u nervozi, ne mogu reći da nisam temperamentan, ali nije to bilo iz mojih osobnih interesa, nego iz želje da Hajduku bude što bolje'
 Vlado Kos/CROPIX

Hajduk u subotu igra prvi susret nastavka prvenstva protiv Slaven Belupa, ali još se nije stišala bura oko sastanka Brbića, Krešića i Krstičevića, kojega je trener Bijelih napustio lupanjem vratima...

- Mi smo u četvrtak imali sastanak sa članovima Nadzornog odbora i dogovorili tko što treba raditi na razini prve momčadi i tko za što odgovara. Odgovaram za stvaranje momčadi i sve stvari koje se tiču prve ekipe zajedno sa svojim stožerom - kazao je Krstičević, koji ne želi nikakvu komunikaciju s Krešićem, kojemu se nije ni ispričao za svoje ponašanje na sastanku.

- Htio bih se ispričati predsjedniku Brbiću. Cijeli taj sastanak je protekao u nervozi, ne mogu reći da nisam temperamentan, ali nije to bilo iz mojih osobnih interesa, nego iz želje da Hajduku bude što bolje. Ne bih ulazio u daljnje turbulencije. Hajduk je prvi iznad svih nas. Nema se nitko pravo zezati s imenom Hajduka i radom u klubu. To je sve pametno što imam za reći. Moje je da radim svoj posao i odgovaram za njega.

O utakmici protiv Slaven Belupa je kazao:

- Nisam tri dana vodio trening, to je najlošije od svega. Ali, momci su radili zdušno i trening je bio izvanredan cijeli ovaj period. Nama počinje sezona, u pripremnom periodu su momci vrlo dobro odgovorili na zahtjeve i to je garancija da će na proljeće sve biti u redu.Znamo da nas čeka težak teren i momčad predvođena Vugrincom, meni dragim igračem, koji sa 35 godina vuče svoje suigrače i jedan mi je od najdražih s kojima sam radio. No, u bilo kojem sastavu da istrči Hajduk je ime koje ne može reći da se negdje idemo zatvoriti. Svugdje smo pokušali igrati otvoreno i napadački, na tri boda, pa ćemo tako i u Koprivnici.

Na kraju se još dotaknuo pozicije zadnjeg veznog, te ishvalio Plazonića, igrača priključenog iz Primorca 1929...

- Mi smo kroz ove utakmice probali određena rješenja na zadnjem veznom, pa tako i s Andrijaševićem. Franko donosi kvalitetu u bilo kojem segmentu, imamo još nekih rješenja, ali sve su to pretumbacije. Što sve Lima nije igrao više ne znam, ali vjerojatno nije on oduševljen pozicijama koje nikad nije igrao. A Plazoniću treba pružiti priliku da se pokaže jer momak ima hajdučko srce veće od svih nas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:16