SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL

Na Poljud stigao bogati sponzor, Brbić najavio: Ante Vukušić će zabiti Interu u 95. minuti!

 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Predstavnici HNK Hajduka i Carlsberga potpisali su danas u poljudu sponzorski ugovor. Po njemu, HNK Hajduk od svake prodane litre Hajdučkog piva dobiva jednu kunu.

Na promociji novog sponzora bio je i predsjednik Hajduka Marin Brbić koji je poželio pobjedu nad Interom.

- Kao što možete zaključiti i iz naziva akcije, sklopili smo dogovor da od svake prodane litre Hajdučkog piva, jedna kuna ide Hajduku. Takva dogovor Hajduk ima već s tvrtkom Orbico za upaljače, a ta se akcija pokazala uspješnom. Hajduk je najgledaniji klub u Hrvatskoj, na stadionima i na televiziji. Posebno nam je drago što sve više tvrtki to prepoznaje - kazao je Brbić.

- Vjerujem da mi možemo ostvariti pobjedu. Neka naš Ante Vukušić zabije gol kao protiv Anderlechta, u 95. minuti! - rekao je predsjednik bijelih.

- Teško da se može ponoviti Anderlecht, volio bih da zabijem u bilo kojoj minuti. Ne želimo ići u Milano na izlet! Mi nećemo odustati od svoje igre, borbe za svaku loptu i napada. Inter je na početku priprema, otišlo im je nekoliko igrača i neuigrani su. Pokušat ćemo iskoristiti njihov kiks. To je naša prednost. Svi jedva čekamo istrčati pred punim Poljudom! - kazao je Ante Vukušić.

Predsjednik uprave Carlsberg Croatia Sergej Dončev zahvalio se Hajduku i poželio im sreću u dvobojima protiv Intera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:47