GLAVNO DA JE ON NAUĆIO

NEYMAR OBJAVIO ISPRIKU Pogledajte što je zvijezda Barce poručila suigračima

U ponedjeljak je najbolji igrač Brazila na Instagramu objavio ogromni post isprike
 AFP

Brazilski nogometaš Neymar prije dva dana zaradio je supsenziju od četiri utakmice zbog udaranja protivnika glavom i napucavanja loptom nogometaša Kolumbije. Time je efektivno završen njegov nastup na Copa Americi.

U porazu protiv Kolumbije Neymar je na kraju utakmice izgubio živce i napucao suparničkog igrača Armera loptom. Kolumbijci su poludili zbog poteza Brazilca i napali ga, a Neymar je jednog od njih udario glavom u glavu. Uz Neymara pocrvenio je bio u Bacca koji ga je gurnuo s leđa.

U ponedjeljak je Brazilac na Instagramu objavio ogromni post isprike:

- S velikom zebnjom čekao sam konačnu odluku u vezi moje suspenzije, potajno se nadajući da ću pomoći reprezentaciji na Copa Americi. Nažalost, to neće biti moguće.

Iako sam svjestan koliko je bitna moja prisutnost, moji suigrači sada trebaju skupiti snagu i koncentrirati se samo na nadolazeće utakmice. Kao kapetanu, moja dužnost je bila da donesem slavu momčadi i donosim odluke, bile one ispravne ili krive. A to je bio moj trenutak odluke.

Užasno je trenirati bez nade da ćete nastupiti u utakmici, a preda mnom bi bili upravo takvi dani, bez veselja. Ako ostanem s momčadi, to bi moglo donijeti loše okruženje koje bi maknulo fokus s bitnih stvari.

Ispričavam se svojim kolegama što sam ih stavio u ovakvu situaciju, ali siguran sam da ću iz ovoga nešto naučiti.. Sretno Brazil!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:06