BURNO U PULI

Obračun novinara i gazde Istre: 'Meni vaš novac ne znači ništa, imate ga ili ne, je*** mi se!'

 youtube

Na jučerašnjoj press konferenciji za novinare u NK Istri bilo je poprilično burno. Pripadnicima sedme sile obratio se gazda kluba, Michael Glover koji je govorio o aktualnom stanju i planovima, ali Amerikanac na čelu Puljana nije dobio priliku završiti svoje izlaganje.

Naime, novinar i urednik Regional Expressa, Nenad Marjanović prvo je Gloveru predao kopiju intervjua koji je s njim radio prije nešto manje od godine dana u kojem se američki ulagač ošto okomio na kritičko pisanje spomenutog novinara. Glover i prevoditelji su dobili kopiju tog intervjua, a onda je usljedio monolog Marjanovića koji je za katastrofalno stanje kluba optužio upravo Amerikanca. POGLEDAJTE VIDEO!

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:20