BIZARNOSTI NA POLJUDU

POBJEGAO IZ HAJDUKA JER SU GA NAVIJAČI VRIJEĐALI Banjalučanin Galešić molio Brbića za raskid ugovora

Poljud je nakon samo tri tjedna provedena u Hajduku napustio Goran Galešić. Nije bio na probi, čak štoviše, potpisao je sredinom lipnja trogodišnji ugovor s Bijelima, ali taj isti ugovor hitno je raskinut nakon povratka s priprema u Sloveniji.

- Sporazumno smo raskinuli ugovor - kratko je kazao predsjednik Bijelih, Marin Brbić.

U razloge raskida ugovora s Galešićem, predsjednik Bijelih nije ulazio. Međutim, doznalo se da je Galešić sam zatražio raskid ugovora zbog vrijeđanja nekoliko navijača na zadnjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji i neugodnih poruka koje je dobio putem društvene mreže. Premda na pripremama na Pohorju nije bio na očekivanoj razini odigravši tri test utakmice bez učinka, igra nije bila razlog za raskid ugovora. Uostalom, da je Hajduk zatražio raskid, morao bi Galešiću platiti “penale” za tri godine potpisane obveze.

Inače, Galešić je iz Banje Luke, a kratko vrijeme proveo je u beogradskom Partizanu. Odlaskom Galešića aktualni kadar prve momčadi Bijelih sveo se na 29 imena kojima treba pridodati ozlijeđenog Bašića, te Kovačića koji se nalazi na SP U-20 u Turskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:39