NEWCASTLE

Ponudio 23 milijuna za Andya Carrolla

 AP

Engleski ligaš Newcastle službeno je ponudio 23 milijuna eura za 23-godišnjeg Andyja Carrolla, engleskog reprezentativca i nogometaša Liverpoola...

Cijelo se ljeto spominje mogućnost odlaska Carrolla s Anfielda. Iz početka se govorilo samo o odlasku na posudbu u neki klub (najčešće su spominjani West Ham i Newcastle), no Liverpool je odbio opciju s posudbom. Ipak, Liverpool nije prekrižio mogućnost da Carrolla proda, te je objavio da će rado pogledati svaku ponudu.

Prvotno je West Ham ponudio 23 milijuna eura, a u ponedjeljak je navodno i Newcastle poslao istu ponudu za igrača koji je još donedavno bio u njihovoj svlačionici. No, tada je Newcastle istog igrača prodao Liverpoolu za daleko veću cifru - skoro dvostruko veću (45 milijuna).

Nakon West Hama se iz Liverpoola nisu oglašavali, što bi u prevedenom smislu trebalo značiti da nisu zadovoljni cifrom. Engleski mediji navode da pogotovo neće biti zadovoljni s 23 milijuna ponuđenih od strane Newcastle, jer su tom klubu dali skoro dvostruko više nedavno za istog igrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:52