UPISAO SE U ANALE

'PRESRETAN SAM ZBOG DEBIJA, SVI SUIGRAČI SU ME BODRILI' Alen Halilović nakon utakmice

 Srđan Vrančić/CROPIX

Igrači su izlazili sa smješkom na licu, pogotovo novi u reprezentaciji.

- Jako mi je drago da sam debitirao, i po tomu ću naravno najviše pamtiti ovu utakmicu. Svi su me suigrači bodrili, na tome sam im zahvalan. Susret je bio solidan, a ja mogu biti zadovoljan jer sam zaigrao za najbolju reprezentaciju Hrvatske – kazao je Alen Halilović.

Mateo Kovačić je kratko rekao:

- Dobra utakmica, gol odluke je samo potvrdio ono što i onako znamo kada je Ronaldo u pitanju. Šteta što nismo zabili iz neke od svojih prilika kojih je bilo.

Hrvoje Milić odradio je svih 90 minuta:

Da, doživjeli smo poraz iako smatram da ga igrom nismo zaslužili. U prvom dijelu igrao sam ispred Strinića, a u nastavku na svojoj poziciji lijevog braniča na kojoj sam i najčešće nastupao tijekom sezone. Mislim da sam odigrao solidno. Posebno jer je prva utakmica u pitanju. Imali smo prigoda, no opet nismo zatresli mrežu.

Ivan Rakitić, jedan od iskusnijih, kazao je:

- Bila je prilika da u rasterećenoj igri pokažemo da vrijedimo puno više od onoga što smo pružili protiv Škotske. Smatram da je utakmica bila zanimljiva, odlučio je jedan pogodak igrača koji je pokazao zbog čega je to što jest. Šteta što smo propustili neke svoje prigode, mogli smo izbjeći poraz.

Što dalje?

- Vraćam se u Sevillu, žena mi je trudna i nema mi mrdanja.

Danijel Subašić je primio gol, na kraju je u polušali rekao:

- Nikad mi nije drago kad ga primim, ali ako je od Ronalda, neka je, nema veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:31