ODLAZAK U SERIE A

REBIĆ NA KORAK OD FIORENTINE! Posao bi jedino mogla pokvariti bogata ponuda Liverpoola ili Tottenhama

Talijanski klub zasada je definitivno ponudio najbolje uvjete, kako Splitu, tako i Rebiću. Oni su od početka tretirali Rebića kao pojačanje, predočili mu sve planove
 Tom Dubravec/CROPIX

Čini se da je trenutak sazrio i da Ante Rebić neće 20. rođendan, koji pada za mjesec dana, dočekati u Splitu. Ni u gradu ni u klubu Splitu. Kako se približava kraj prijelaznog roka, sve se više klubova javlja i iskazuje interes za najboljeg mladog igrača HNL-a i novopečenog reprezentativca Hrvatske.

Jagma je tolika da je postalo jasno, manje-više svima, kako Rebić u ovakvoj situaciji ne može ostati u klubu iz Parka mladeži. To je jednostavno tako, iz te se kože ne može, pogotovo što ponude pljušte.

Middlesbrough, engleski drugoligaš, a prije samo sedam godina finalist Europske lige, bio je u Splitu i otišao. Boro je predočio što bi i kako s Rebićem, no to nije u istoj razini s Fiorentinom i nekim drugim klubovima. Fiorentina stoji najbolje, Viole su zasjele na prvo mjesto, svojevrsni "pole position" klubova koji žele angažirati Rebića. Talijanski klub iz prelijepe Toskane zasada je definitivno ponudio najbolje uvjete, kako Splitu, tako i Rebiću. Oni su od početka tretirali Rebića kao pojačanje, predočili sve planove, pokazali što smjeraju.

Klupska je odluka da se ide u prodaju, to se neće promijeniti, ali tko zna sprema li se nešto u Swanseaju, Tottenhamu, a i Liverpoolu što bi moglo poremetiti trenutno stanje. Posljednji signali sugeriraju da bi ova tri kluba mogla ozbiljno uskočiti u utrku za 19-godišnjakom kojemu mnogi prognoziraju sjajnu karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 00:10