VLADAR SREDINE

Ronaldo i društvo sviraju kako naš maestro dirigira: Hrvat izabran u idealnih jedanaest Primere

 Denis Doyle/Getty

Španjolsko izdanje Goal.com-a izabralo je najboljih jedanaest nogometaša Primere za sezonu 2015./16., a na listi se našlo i ime veznjaka Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića. Reprezentativac Vatrenih je tijekom čitave sezone, još dok je na klupi sjedio i Rafa Benitez za Madriđane bio najvažniji igrač sredine terena.

Upravo su Luku mediji diljem svijeta označili kao ključnog igrača u momčadi Reala bez kojeg bi Real teško stigao do ovogodišnjeg finala Lige prvaka, ali i borbe za naslov u španjolskom prvenstvu čije pitanje neće biti riješeno do posljednjeg kola. Mali Maestro našao se u sredini terena zajedno s Barcinim veznjakom Sergiom Busquetsom i Atleticovim Kokeom.

Kada je napad u pitanju tu nije bilo mjesta za nikoga osim za Ronalda, Suareza i Messija. Koliko je konkurencija bila jaka dovoljno govori i činjenica da su 'izvisili' igrači poput Antoinea Griezmanna koji je ove sezone utrpao čak 31 gol, ili Neymara koji je uz Suareza i Messija bio ključan čovjek Enriqueove Barce.

Mjesto na vratima pripalo je genijalnom Slovencu Janu Oblaku dok su se ispred njega, na prvoj crti obrane našli, Juanfran, Javier Mascherano, Diego Godin i Marcelo.

Navijaj u Francuskoj za Vatrene! Osvoji karte za tekmu Hrvatska – Turska na Navijacnica.hr!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:31