NIŠTA OD POVRATKA

Senijad Ibričić: Nisam imao ništa protiv dolaska na Poljud, no sada su šanse za to jako male...

 Lokomotiv Moskva

Na žalost, brzo su se rasplinuli poljudski snovi o dovođenju na posudbu Senijada Ibričića, Hajduk će pojačanja ipak morati potražiti drugdje. Po svim informacijama koje su jučer stigle iz Rusije, BiH reprezentativac ostaje u Moskvi. Kazala je to i predsjednica Lokomotiva, ipak je Ibričić za njezin klub jako bitan igrač.

Popričali smo i s glavnim akterom ove priče.

- Još prije desetak dana prvi put me nazvao predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš. Malo smo popričali, pitao me postoji li mogućnost da dođem i pomognem. A znate i sami da mi takav poziv godi, Hajduk je moj klub, uvijek sam govorio, a govorim i sada, da ću se prije ili kasnije vratiti u Split - kazao je Ibričić.

No, ništa sam igrač nije mogao odgovoriti Malešu, iako mu je, priznaje, zagolicala maštu mogućnost povratka.

- Samo sam ga uputio na Lokomotiv, s klubom valja razgovarati o takvoj mogućnosti. Što se mene tiče, to je bilo vrijeme kada nisam bio standardan, uglavnom sam ulazio s klupe, pa nisam imao ništa protiv da konstantne nastupe ostvarim u dresu Hajduka. No, trener, Portugalac Coucerio, odmah po dolasku mi je kazao da mene vidi kao člana prve momčadi. S obzirom na njegovo shvaćanje moje uloge, i sve ono što je kazala predsjednica, mislim da su sada šanse da se vratim na Poljud minimalne, ako uopće i postoje. Meni je u Moskvi zaista super, nakon što sam se ustalio u ekipi zaista nemam razloga odlaziti, a i oni su zadovoljni s mojim igrama i učinkom - priznaje Ibričić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:39