SLUČAJ NA POLICIJI

SKANDAL U DORTMUNDU Robert Lewandowski nokautirao 17-godišnjeg navijača?

Nisam nikoga udario, ali neću nikome dopustiti da se vrijeđa mene i moju obitelj - brani se Poljak

Skupina njemačkih tinejdžera prijavila je policiji poljskog napadača Roberta Lewandowskog zbog fizičkog napada ispred njegove kuće u Dortmundu.

Mladići su ispričali da ih je Borussijin golgeter, koji će u srpnju postati igrač Bayerna , htio pretući nakon što ga je jedan iz skupine uvrijedio. Tvrde da je dotičnog i ošamario, što Lewandowski demantira.

'Prije nego mediji ovo pretvore u skandal, moram vam reći što se točno dogodilo ispred moje kuće', počeo je Poljak na Facebooku pa nastavio:

- Nemam namjeru učiti bahate 17-godišnjake kako se treba ponašati, no neću nikome dopustiti da vrijeđa mene i moju obitelj. Moram naglasiti da nisam koristio nijedan oblik fizičkog nasilja, iako su oni napali moju privatnost. Nadam se da će ovo ostati izolirani incident i da se mogu fokusirati na igranje za Borussiju u nastavku ove sezone.

Lewandowski kaže da nikoga nije pljusnuo, već je samo izašao iz svojeg automobila i tražio objašnjenje za takvo ponašanje.

Nakon objave transfera u Bayern, uvrede su se Borussijinih navijača na Facebooku prema njemu toliko intenzivirale da je potvrdio kako razmišlja o angažiranju tjelohranitelja.

- Stvari su postale ozbiljne i vjerojatno nam neće preostati drugo rješenje - izjavio je igračev menadžer Maik Barthel.

Dodao je da će Lewandowski u nastavku sezone možda trebati stalnu pratnju od kuće do stadiona jer je dovoljno naučio iz ovog primjera, kao i iz neugodnih situacija kroz koje je prolazio njegov bivši i budući suigrač Mario Götze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:15