KRAJ SAPUNICE

The Sun tvrdi: Tottenham prihvatio ponudu Reala, Modrić odlazi u Madrid za 43 milijuna eura

 Drago Sopta/CROPIX

Približava li se trakavica s hrvatskim nogometašem Lukom Modrićem u glavnoj ulozi kraju? Po pisanju engleskog The Suna izgleda da priča dobiva svoju zadnju epizodu...

U nedjelju je u The Sunu osvanuo naslov da je Tottenham napokon prihvatio ponudu Real Madrida i to od 35 milijuna engleskih funti. No, i ovoga puta treba iza svega staviti mali upitnik jer službenih izjava i komentara na takvo što nema.

Postoji tek napomena u tekstu u The Sunu da se 26-godišnji Modrić povjerio prijateljima kako napokon ipak ide prema Madridu.

Podsjetimo, Tottenham se trenutačno nalazi na turneji po Sjedinjenim Državama, dok je Modrić odbio put prema SAD-a. Prvotno je zbog nediscipline bio i kažnjen, a potom je skrušeno pristao na samostalno treniranje u Londonu čekajući ishod trakavice. Izgleda da se po njega ona završava na sretan način.





AS: Modrićev transfer bi mogao biti zaključen u iduća tri dana

Čini se da se transfer Luke Modrića u Real Madrid doista približio kraju. Nakon što je tabloid The Sun objavio da je Totenham navodno prihvatio 35 milijuna funti odštete, španjolski AS piše da bi posao mogao biti dovršen u iduća tri dana...

Istina, madridski dnevnik ne barata informacijom da je Real ponudio 35 milijuna funti, odnosno oko 45 milijuna eura, koliko "spursi" cijelo vrijeme i traže od "kraljevskog kluba". AS i dalje piše da je konačna ponuda Madriđana 30 milijuna eura, no unatoč tome navodi da na Santiago Bernabeuu vjeruju kako bi transfer mogao biti zaključen u sljedeća tri dana u SAD-u gdje se nalaze oba kluba.

Istina, Real je na zapadnoj, a Totenham na istočnoj obali, no klupski bi se čelnici možda mogli naći dok su na istom kontinentu, odnosno prije no što se Londončani vrate kući, nakon što 31. srpnja odigraju posljednju utakmicu na američkoj turneji.

Modrić je, inače, u subotu ostao bez trening-partnera Stevena Pienaara koji je zaključio svoj povratak u Everton. Sljedeća će tri dana tako hrvatski veznjak trenirati sam, a potom će se priključiti suigračima. Dakako, ako prije toga napokon ne potpiše za Real i zaključi sapunicu koja već tjednima okupira medijski prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:52