MATEA SLOMIO UMOR

Trener Intera priznao krivnju: 'Ja sam kriv zbog Kovačića, nije trebao igrati u Firenci'

 AFP

Gadno su prizemljeni nogometaši Intera ove nedjelje kada ih je na Artemio Franciju Fiorentina pobijedila s čak 4-1. Vidno ljut nakon utakmice bio je trener Intera Andrea Stramaccioni...

- Gledao sam ove sezone mnoga izdanja Intera, ali nikada nismo bili ovakvi. Izgubili smo utakmica i utakmica, ali smo uvijek padali u borbi. Sada smo pali bez ičega, potpuno nemoćni pred suparnikom - rekao je Stramaccioni.

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je počeo utakmicu za Inter, ali ga je Stramaccioni zamijenio na poluvremenu. Sve je objasnio kao svoju pogrešku.

- Mateo je imao problema i on je moja greška. Nije trebao niti igrati jer je na njega, kada je umor u pitanju, najviše utjecala utakmica s Clujom u četvrtak. Igrali smo, praktički, te dvije utakmice unutar četiri dana u istom sastavu. To je bio problem - rekao je mladi trener.

Borba za trećim mjestom u talijanskoj Serie A je tako sve napetija. Lazio i Milan, treća i četvrta momčad na ljestvici, imaju po 44 boda, Inter 43, a Fiorentina 42, s time da Rimljani imaju utakmicu manje. Treće mjesto, dakako, iduće sezone donosi igranje u kvalifikacijama Lige prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:50