NE STIŠAVA SE EUFORIJA

TRENIRAT ĆE S MESSIJEM I NEYMAROM Alen Halilović i na drugi dio priprema ide s prvom momčadi Barcelone!

Ne stišava se euforija oko Alena Halilovića nakon njegove izvrsne premijere u dresu Barcelone. Nakon što su u El Mundu - nacionalnom sportskom dnevniku koji prati svaki Barcelonin korak - iznova opjevali njegovu lijevu nogu te fantastičan dribling (“ima samo 169 cm i 61 kg, a ne možeš ga srušiti”), Barcini su kroničari otišli još korak dalje pa tvrde da se Halilović još neko vrijeme neće micati iz prve momčadi.

Naime, protiv Recreativa Luis Enrique nije na dispoziciji imao praktički nijednog igrača udarne momčadi od kojih će se glavnina suigračima na pripremama priključiti u četvrtak, 24. srpnja. Među tom skupinom igrača bit će i Ivan Rakitić. U sljedećih bi nekoliko dana svi trenirali zajedno, a Luis Enrique bi potom na drugi dio priprema koje počinju u Birminghamu 28. srpnja vodio samo “izabrane”. Po procjeni novinara među njima bi se trebalo naći i ime Alena Halilovića, koji bi trebao dobiti barem još jednu priliku pokazati glavnom treneru što sve zna i može.

Naravno, kada se 5. kolovoza priključe momčadi Neymar, Messi, Mascherano i Dani Alves, teško je vjerovati da će ostati nešto više prostora i za Halilovića, ali već samo odlazak na drugi dio priprema, kao i mogućnost treniranja s Messijem i društvom, fantastična je stvar za igrača koji ima samo 18 godina i koji je tek stigao na Camp Nou. El Mundo pak ističe da će Halilovićevi roditelji, te braća Dino i Damir, u Barcelonu stići tijekom sljedećeg tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 18:43