NIKAD KRAJA...

Ugledna Marca podlegla maniji: Objavili lažnu vijest da je Luka Modrić stigao u Madrid!

Engleski i španjolski mediji tvrde kako je transfer Modriać gotova stvar, a Levy i Perez još samo dogovaraju sitne detalje oko ugovora
 Tom Dubravec / CROPIX

NOVO>>> 19.40 BBC-jev novinar Ben Smith potvrdio je da Luka nije u Madridu, već na treningu Tottenhama u Londonu. Dakle, sve je izvjesnije da će se Modrićeva agonija produžiti barem za jedan dan.

17.52 - 'Ispričavamo se, bili smo prevareni. Objavili smo nama podmetnutu fotografiju koju nismo dobro provjerili. Fotografija i vijest uklonjeni su ubrzo nakon što smo otkrili kako je sve bila laž', stoji na internetskom izdanju Marce.

15.15 - Istom brzinom kako je objavila vijest da je Luka Modrić stigao u Madrid, španjolska Marca povukla je istu vijest sa svojeg internetskog izdanja. Na pitanje jednog čitatelja da li je ova vijest bila netočna ili je samo slika bila stara, novinar Marce mu je odgovorio kako je veća vjerojatnost da je Luka na Antarktiku nego u Madridu.

14.50 - Posljednje informacije govore kako je Luka Modrić viđen u Madridu ispred hrvatskog veleposlanstva u pratnji svoje supruge. Španjolski mediji tvrde kako bi hrvatski reprezentativac ugovor s Real Madridom mogao potpisati svaki tren, ali nitko sa sigurnošću ne može potvrditi da će se to zaista i dogoditi.

USKORO OPŠIRNIJE!

Iako je u španjolskim medijima ponedjeljak bio označen kao dan D kada bi Tottenham i Real Madrid trebali postići konačan dogovor oko transfera Luke Modrića, to se još nije dogodilo...

As navodi kako je transfer hrvatskog nogometnog reprezentativca u Real praktički gotova stvar, kao i da bi vrijednost istoga trebala biti oko 30 milijuna eura plus pet ugovornih dodataka koji bi trebali dodatno napuniti Tottenhamovu blagajnu. Ono što očito zadržava realizaciju posla je činjenica da Tottenham nije pronašao adekvatnu zamjenu za Modrića. Moutinho iz Porta, Meireles iz Chelseaja, M'Vila iz Rennesa i Pjanić iz Rome spominjali su se kao alternative hrvatskom veznjaku, ali transferi nisu realizirani, barem zasad.

Kao uostalom ni Modrićev, a najveći gubitnik u cijeloj priči zasad je upravo hrvatski reprezentativac koji je, navodi madridski dnevnik, ponovno u ponedjeljak trenirao samostalno u Tottenhamovom trening-kompleksu.

- Dugi pregovori dvaju klubova uzrokovat će da Modrić neće stići u najboljoj formi u Real. Ustvari, igrač je odigrao samo 25 minuta za hrvatsku reprezentaciju i trenira samostalno od 23. srpnja kako bi isprovocirao svoj transfer. Problem za Mourinha je što će dobiti igrača nedostatno fizički pripremljenog, zaključuje As.

Pjanić stiže u London

Menadžer engleskog Permierligaša Tottenhama Andre Villas-Boas, pripremio je 12 milijuna funti za dovođenje bosansko-hercegovačkog nogometnog reprezentativca Miralema Pjanića, trenutnog člana Rome...

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić na pragu je izlaznih vratiju kluba s White Hart Lanea čime će momčad izgubiti dosta na kreativnosti. Pomiren s time, Villas-Boas odlučio se potražiti riješenje u Italiji.

Prema pisanju Evening Standarda, Daniele De Rossi odbit će velikodušnu ponudu Manchester Cityja, te će ostati vjeran Romi. To nikako nisu dobre vijesti za Pjanića, koji se i nije posebno naigrao u rimskom klubu prošle sezone.

Prva želja Villas-Boasa je i dalje Joao Moutinho kojeg je prije odlaska iz Porta i trenirao. Međutim, klub nije spreman pristati na 25 milijuna funti traženu cijenu.

Činjenica da Pjanić može igrati u defenzivnom i ofenzivnom dijelu veznog reda jako se sviđa portugalskom menadžeru "spursa", te bi ovaj posao trebao biti dovršen do kraja prijelaznog roka.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 18:18