IŠAO NA LOPTU

Ujfaluši: Oprosti Messi, nije mi bila namjera ozlijediti te!

Atletico Madrid's Portuguese midfielder Simao Sabrosa (L) vies with for the ball with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during a Spanish league football match against Barcelona at the Vicente Calderon stadium in Madrid, on September 19, 2010. AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET
 AFP

U nedjelju se na utakmici 3. kola španjolske Primere između madridskog Atletica i Barcelone (1-2) ozlijedio najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi.

Krivac je za to bio češki obrambeni nogometaš Tomaš Ujfaluši koji je žestoko startao na Messija. Ispruženom je nogom Čeh pogibeljno nagazio na desni gležanj Argentinčeve stajne noge, nakon čega se zglob sasvim izvrnuo.

Dobio je zbog toga Ujfaluši drugi isključujući žuti karton, ali je i dan kasnije ispravno reagirao, te se ispričao na konferenciji za novinare argentinskom asu.

- Naravno da imam potrebu ispričati se Messiju. Želim da se zna da nisam imao nikakvu namjeru ozlijediti ga, to nikako. Sve je bila nesreća jer i snimka pokazuje da sam išao na loptu, koju sam prvo dotaknuo - rekao je Ujfaluši i nastavio:

- Odmah sam rekao svom suigraču, Argentincu Agüeru, da pošalje Messiju iskrenu ispriku. Želim da se vrati nogometu što prije. Užasno bi bilo da budem krivac za dulju njegovu pauzu. Žao mi je, iskreno, ali ponavljam da mi niti u primisli nije bilo ozlijeđivanje. Dogodilo se i Messi ima moju veliku ispriku - završio je češki nogometaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 17:13