SIGURAN U KNEŽEVINI

VASILJEV TVRDI 'Valdes je sjajan vratar, no mi smo posve zadovoljni Subašićem'

Vasiljev je dao ovu izjavu svega 24 sata nakon što je Monaco pretrpio domaći poraz od Valenciennesa (1-2), u kojem je svih 90 minuta branio hrvatski vratar.

Ako je vjerovati riječima potpredsjednika francuskog nogometnog kluba Monaca, Vadima Vasiljeva, mjesto Danijela Subašića na vratima kluba iz Kneževine nije ugroženo.

Monaco je samo jedan od klubova kojeg se povezuje s potencijalnim dovođenjem još uvijek aktualnog vratara Barcelone, Victora Valdesa, koji na kraju aktualne sezone bez odštete napušta katalonsku prijestolnicu.

- Valdes u Monacu? On je sjajan vratar. Više vam ne mogu reći. No mogu vam reći da smo zadovoljni Subašićem – rekao je za L'Equipe Vasiljev.

Potpredsjednik Monaca dao je ovu izjavu za francuski portal svega 24 sata nakon što je Monaco pretrpio neočekivani domaći poraz od Valenciennesa (1-2), u kojem je svih 90 minuta branio hrvatski vratar.

Monaco nakon nepotpunog 19. kola zauzima drugo mjesto prvenstvene ljestvice s dva boda manje od vodećeg PSG-a, koji u nedjelju ugošćuje trećeplasirani Lille. Subašić je dosada u sezoni branio u svim utakmicama Le Championnata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 16:38