KUP KRALJA

VIDEO: BARCELONA - VILLAREAL 3-1 Barca se približila finalu, Rakitić igrao 22 minute

Na tribinama se skandiralo "Suarez, Suarez...". Izvrsni strijelac u Barceloni je uspješniji kao dodavač, imao je u prvom dijelu dvije šanse koje nije zabio, da bi potom stao

U prvoj utakmici polufinala španjolskog Kupa kralja Barcelona je svladala Villarrreal 3:1. Za razliku od nedavnog prvenstvenog sraza, sjajnog ogleda u kojem je Villarreal igrao ofenzivno, sinoć su gosti pokušali zatvorenijom taktikom izvući što bolji rezultat za uzvrat. No, Barca je u formi, njezin je nogomet i konkretan i atraktivan pa su prošli lošije nego tada kad je bilo 3:2.

Na poluvremenu je stajalo 1:0, zabio je Messi, premda je glavni posao obavio Suarez. Oduzeo je loptu Musacchiju, pojurio i nesebično potražio Messija. Na tribinama se skandiralo "Suarez, Suarez...". Izvrsni strijelac u Barceloni je uspješniji kao dodavač, imao je u prvom dijelu dvije šanse koje nije zabio, da bi potom stao.

Kad je u 48. minuti Manuel Trigueros opalio po lopti sa 25 metara i prevario golmana Ter Stegena, koji joj nije dobro procijenio putanju, gosti su su podignuli šanse i prestali žaliti za šutom Vietta u 45. minuti koji je Ter Stegen izbacio iz lijevog donjeg kuta. Međutim, ekspesno je Barca vratila prednost, Iniesta je zabio u 49. U 64. minuti Pique je glavom, nakon kornera Messija, pogodio za 3:1. Musacchio je igrao rukom pred Messijem, ali Asenjo je obranio kazneni udarac Neymara u 71. minuti.

Ivan Rakitić ušao je u igru u 68. minuti umjesto Rafinhe, jednom je odlično pucao. Uzvrat je za tri tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:39