LOW KICK POGODAK

VIDEO Carlo Ancelotti oduševljen Ibrahimovićem: 'Spasila nas je njegova genijalnost!'

Zlatan Ibrahimović stigao je do brojke devet u Le Championnatu i vodeći je strijelac lige. Messi i Ronaldo zabili su ‘samo’ po osam pogodaka

Govorio je o tome i Igor Štimac na okupljanju reprezentacije, s time se mogu složiti svi - nakon ‘el clásica’ i dvoboja titana Messija i Ronalda - sve je drugo obična ‘kamilica’.

Premda je i francuski derbi između Marseillea i PSG-a (2-2) bio nogometna poslastica, ponajprije zato jer u redovima PSG-a igra Zlatan Ibrahimović. Ako je njegov pogodak za 2-1 PSG-a iz slobodnjaka i bio majstorija, ono što je Ibrahimović napravio za 1-1 filigranski je potez majstora taekwondoa, koji je Ibro godinama kao klinac trenirao - low kick udarac i golčina petom.

Andre-Pierre Gignac definitivno nije igrač kao Messi i Ronaldo, iako je i sam zabio dva za Marseille, no Ibra je podjednaka klasa u rangu spomenutog dvojca. Priznao mu je to i trener Carlo Ancelotti nakon utakmice:

Marseille 2-2 Paris S.G.



Vezi mai multe video din sport

- Nismo igrali odlično, dobri smo bili na mahove. Ibrahimovićeva genijalnost donijela nam je bod...

Derbi odigran na Velodromeu završio je identično kao onaj na Camp Nouu, dva su igrača pogocima kopirali Leov i Cristianov golgeterski učinak, ali s jednom razlikom. U Marseilleu su poveli domaći, a u Barceloni gosti.

Zlatan Ibrahimović stigao je do brojke devet u Le Championnatu i vodeći je strijelac lige. Messi i Ronaldo zabili su ‘samo’ po osam pogodaka. Šeici su zaista znali zašto Ibru dovode u grad svjetlosti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:16