DOČEK U ZRAČNOJ LUCI

VIDEO Ivan Rakitić potpisao za Sevillu!

U zračnoj luci Raketu su dočekali španjolski novinari. Hrvatski reprezentativac bi tokom dana trebao potpisati ugovor za klub iz Andaluzije. Rakitić trenutno obavlja liječničke preglede...

"Doveli smo igrača kojeg je tražilo pola Europe", objavili su u petak poslijepodne na službenim internetskim stranicama španjolskoga nogometnog kluba Seville...

Riječ je o Ivanu Rakitiću, 22-godišnjem veznjaku hrvatske nogometne reprezentacije i donedavnom igraču Schalkea, koji je, nakon što je u petak ujutro prošao liječnički pregled, potpisao četiriipolgodišnji ugovor stisnuvši potom ruku predsjedniku Joseu Mariji del Nidu.

Klupska je novinarska služba predstavila svoje najnovije pojačanje kroz kronološki razvoj njegove karijere, kao i kroz igračke karakteristike.

"Koliko smo kvalitetnoga veznog igrača angažirali, dokazat će spoznaja da su se za njega ove zime i ranije interesirali klubovi poput Intera, Juventusa, Benfice, Manchester Cityja, Evertona, Sampdorije, Valenciije, Villarreala i Atletico Madrida", piše Sevillafc.es.

- Došao sam ondje gdje su me htjeli, tako da sam vrlo sretan – izjavio je nakon parafiranja ugovora Rakitić.

- Imao sam mnogo opcija. Veliki su klubovi iz Španjolske, ali i drugih liga, pokazivali interes. Želio sam, međutim, doći baš u Primeru, jer mi se čini da se svojim igračkim karakteristikama u nju najbolje uklapam, a Sevilla mi se učinila najboljim izborom. Riječ je o odličnoj momčadi. Imam fantastičnu priliku za novi iskorak u karijeri. Očekujem da neću imati nikakvih problema s prilagodbom.

Rakitić je fotografiranje i službenu izjavu obavio u žurbi. Požurio se u zračnu luku na let za Njemačku, gdje će pokupiti stvari i, što prije bude mogao, vratiti se natrag.

Zasad nije poznato kada bi mogao debitirati za svoju novu momčad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 13:21