POČETAK IZ SNOVA

VIDEO Pogledajte dvije majstorije Josipa Radoševića u debiju za Napoli!

Prvi je zabio iz slobodnog udarca iskosa, a drugi nakon 'bombe' s 30-ak metara
 Tom Dubravec / CROPIX

Josip Radošević debitirao je u dresu Napolija s dva pogotka! Istina, nije igrao za prvotimce, već za U-20 momčad Napolija, ali kako god bilo, bio je to debi za pamćenje. Napoli nastupa na jakom Viareggio Cupu, te je sa 4-0 pobijedio Lecce. Bivši igrač Hajduka postigao je prvi i četvrti gol... Prvi je zabio iz slobodnog udarca iskosa, a drugi nakon 'bombe' s 30-ak metara.

Zbog sjajne partije mladog Dugopoljca, talijanski novinari ističu kako neće proći puno vremena dok ne dobije priliku u prvoj momčadi.

- Uživao sam u utakmici jer sam osjećao da se odlično razumijem na terenu sa svim suigračima. Drago mi je što mi je trener ukazao povjerenje - rekao je za službenu internet-stranicu Napolija Radošević.

Inače, već su počele stizati pohvale na račun Radoševića, pa je tako nekadašnji Napolijev igrač tijekom osamdesetih, Bruno Giordano, izjavio:

- Kada je kod nas stigao nogometaš iz Hrvatske vjerojatno su mnogi pretpostavili kako je u pitanju tehnički sjajan igrač, talentiran i prepun imaginacije. No, Radošević je drugačiji primjer. On je strašno jak, baš me podsjeća na Gattusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 08:10