IDEJA ZA PET

VIDEO Rijeka izbačena jedinstvenim oružjem: Evo kako je Kopa revolucionarno 'nabrijao' momčad

 screenshot: youtube

Željko Kopić je protiv Rijeke još jednom dokazao svoj talentirani trenerski gen, koji potvrđuje da odlični rezultati u Zagrebu nisu bili slučajnost. Remi pa velika pobjeda kontra kolege Matjaža Keka, kojem je time oteo i prvenstvo i Kup, samo su potvrdili kako se radi o studioznom stručnjaku, jednom od glavnih protagonista mlađe garda trenera koji su (napokon) zauzeli svoje zaslužene pozicije u HNL-u.

Kopić (Slaven Belupo), Toplak (Inter), Mamić (Dinamo), Sablić (Split), Zekić (Osijek), Burić (Hajduk) i Panadić (Istra 1961) dobili su pokazati svoje vještine koje se, ujedno, ogledaju i u drugačijem pristupu poslu. Koji, očito, daje rezultate...

Željko Kopić je, naime, u suradnji s Mideo PromoVideos svojim uoči uzvratne utakmice poluifinala Kupa Hrvatsdke protiv Rijerke pripremio jedinstven motivacijski video kojeg je pustio prije samog izlaska na teren. I u te četiri sažeo nogomet, sport, život, a učinak istoga ujedno se ogledao i na koprivničkom travnjaku gdje su njegovi momci posve otpuhali riječke nade sa 3:0.

NK Slaven Belupo MOTIVATION VIDEOMotivacijski video pripremljen u suradnji s trenerom Željkom Kopićem.Pušten je kao...

Posted by Mideo PromoVideos on Wednesday, 6 April 2016

Pušten je kao iznenađenje za prije utakmice protiv Rijeke.

"Nitko ne udara tako jako kao život, ali ne radi se o tome kakav si udarac primio već koliko jak udarac možeš primiti, a da i dalje ideš naprijed! Samo se tako pobjeđuje", zaključak je videa.

Revolucija u HNL-u? Svakako.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:12