PRIPREME ZA VILLARREAL

VIDEO: RONALDO POKAZAO BALEU TKO JE GAZDA Pogledajte kako Portugalac uklizava na Velšanina

Gareth Bale će igrati na desnom krilu, mislim - izjavio je Carlo Ancelotti na konferenciji za novinare

Velški nogometaš Gareth Bale, koji je za rekordan iznos prešao iz Tottenhama u Real Madrid , odigrat će prvu utakmicu za Kraljevski klub u subotu u prvenstvu Španjolske protiv Villarreala i pritom će igrati na desnom krilu, izjavio je trener Madrižana Carlo Ancelotti.

Lijevo krilo, na kojem je 24-godišnji Bale igrao u Tottenhamu, pozicija je na kojoj u Realu igra Cristiano Ronaldo, najbolji strijelac kluba prošle godine sa 34 postignuta pogotka.

"Gareth Bale će igrati na desnom krilu, mislim", izjavio je talijanski trener na konferenciji za novinare ne otkrivajući međutim hoće li Velšanin, za kojeg je Real platio rekordnih 100 milijuna eura, biti u prvom sastavu te utakmice četvrtog kola La Lige.

"Putovat će s momčadi i igrat će. Ne znam hoće li biti u prvom sastavu, ali će sigurno odigrati jedan dio utakmice", dodao je bivši trener PSG-a.

"Njegovo fizičko stanje nije idealno, ali nije ni tako loše. On se održavao, trenirao je deset dana s reprezentacijom, nije sto posto spreman, ali nije uopće loše".

U četvrtak je Bale izjavio da se dobro osjeća nakon što je odigrao u utorak pol sata za reprezentaciju Wallesa, što mu je bila prva utakmica od sredine srpnja zbog problema sa stopalom, ali je dodao da je svjestan da "malo zaostaje u fizičkoj spremi za suigračima u Realu".

Inače, Baleovi suigrači, a posebno Ronaldo, uopće ne štede skupocjenog Velšanina, što dokazuje jedna snimka na kojoj Ronaldo poprilično oštro uklizava na 100 milijuna eura vrijednog nogometaša. Bale nije reagirao, ali se Zidane uhvatio za glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:14