COPA LIBERTADORES

VIDEO: 'ŠUKER IZ URUGVAJA' Pogledajte lob kojim je igrač River Platea raspametio stadion!

Majstoriju potpisuje Rodrigo Mora, 27-godišnji urugvajski napadač koji je u dresu River Platea zabio drugi gol u 2-0 pobjedi nad paragvajskim Guaranijem
 AFP

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili gol Robbiea Keana koji nas je podsjetio na pogoda k Davora Šukera Irskoj, iz Južne Amerike stiže nam još jedna 'kopija' najboljeg strijelca u povijesti hrvatske reprezentacije.

Ovaj put radi se o lobu koji odmah vuče usporedbe sa Šukerovom majstorijiom protiv Danske na Euru 1996. godine, kad je prizemljio velikog Petera Schmeichela. Najveća razilka u odnosu na 'original' je u činjenici da je ovaj pogodak došao s desne strane i densom nogom, kao neka 'zrcalna' preslika. Majstoriju potpisuje Rodrigo Mora, 27-godišnji urugvajski napadač koji je u dresu River Platea zabio drugi gol u 2-0 pobjedi nad paragvajskim Guaranijem.

U pitanju je bila prva polufinalna utakmica Copa Libertadores, a Mora je filigranski preciznim lobom osigurao veliku prednost Riveru uoči uzvrata te razveselio domaće navijače na legendarnom 'El Monumental' stadionu.

Pogledajte majstoriju 'Šukera' iz Urugvaja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 06:20