LUDA NOĆ U FRANCUSKOJ

VIDEO: TEŠKA OZLJEDA RADAMELA FALCAA Montpellier porazio PSG, petoligaš izbacio Bordeaux

Nogometaši Monaca izborili su plasman u osminu finala francuskog kupa nakon što su na gostovanju pobijedili četvrtogligaša Mont d'Or Azergues 3-0 (1-0).

Utakmicu koja je igrana na stadionu Gerland u Lyonu obilježila je teška ozljeda Kolumbijca Radamela Falcaoa. Jedan od najboljih napadača na svijetu postigao je vodeći pogodak u 29. minuti utakmice, no u finišu prvog dijela je ozlijedio lijevo koljeno nakon grubog starta protivničkog igrača. Falcao je na nosilima iznesen s travnjaka, a tv postaja Canal + je objavila kako se radi o teškoj ozlijedi ligamenata koljena. Sumnja se kako će kolumbijski reprezentativac morati na operaciju što bi predstavljalo veliki udarac za Monaco, ali i Kolumbiju, sudionika skorašnjeg svjetskog prvenstva.

Golove za Moncao u pobjedi protiv Monta postigao je i Emmanuel Riviere (63, 72). Hrvatski reprezentativac Danijel Suibašić nije branio za Monaco.

Nogometaši Montpelliera priredili su veliko iznenađenje pobijedivši u susretu 16-ine finala francuskog Kupa na Parku Prinčeva aktualnog prvaka Paris St Germain 2-1.

Gosti su poveli golom Daniela Congrea u 20. minuti, izjednačio je Cavani deset minuta kasnije, a veliko slavlje navijačima Montpelliera donio je Victor Montano golom u 69. minuti.

Senzaciju je priredio i petoligaš Balagne Ile Rousse izbacivši Bordeaux 4-3 nakon izvođenja kaznenih udaraca. Premda su gosti imali veliku inicijativu tijekom 120 minuta igre nije bilo golova.

Iznenađenje je priredio i četvrtoligaš Moulins pobijedivši Toulouse 2-1. Gosti su poveli golom Ben Basata u 31. minuti, no potom je Da Silva s dva gola (46, 86) priredio čudo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:47