INCIDENTNI IBRAHIMOVIĆ

VIDEO: ZLATANOV LAKAT 'Najbolje da me kazne s 40 utakmica jer sam udario čovjeka od 150 cm'

Šveđanin balkanskih korijena u jednom trenutku je gradio pristup lopti i pritom "ovlaš" laktom pogodio Davida Alabu posred lica. Prekršaj za crveni karton za svakog igrača, osim ako se zove Zlatan Ibrahimović

Na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. Šveđani se nisu proslavili u remiju protiv Austrije. Završila je utakmica 1-1, a prvi su poveli Austrijanci preko David Alabe, a Zengin je na asistenciju Zlatana Ibrahimovića pogodio za Švedsku.

No, asistencija nije jedni trenutak po kojem ćemo pamtiti Ibrahimovićevu izvedbu iz ovog susreta. Šveđanin balkanskih korijena u jednom trenutku je gradio pristup lopti i pritom "ovlaš" laktom pogodio Davida Alabu posred lica. Prekršaj za crveni karton za svakog igrača, osim ako se zove Zlatan Ibrahimović.

'Ma da, najbolje da me kazne s 40 utakmica. Alaba je dvaput krenuo na mene, a treći put sam pokušao zagraditi loptu. On je visok 150 ili 160 centimetara pa je jasno da je udario u moj lakat' - opravdao je svoj postupak Ibrahimović.

Naravno, Alaba je bio konsterniran nedostatkom sankcije za Ibrahimovića: 'To je bio čisti crveni karton za mene. Sudac se preplašio Zlatana.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 00:03