RAKITIĆ DOBAR

VIDEO: ZVIJEZDE PROMAŠIVALE, STOPER ZABIO! Belgijac prvijencem osigurao tešku pobjedu Barçe

Carlos Kameni dovodio je u očaj napadače Barcelone, Messi, Suarez i povratnik Neymar nikako nisu mogli pronaći načina kako prevariti Kamerunca
 AFP

Barcelona je svladala Malagu 1-0 golom Vermaelena. Imali su Katalonci velikih problema s Andalužanima.

Punih 70 minuta gosti su odolijevali na Camp Nou, što više imali su i nekoliko krasnih akcija prema naprijed, Čop se našao u odličnoj prilici, no bio je prekratak na ubačaj Amrabata. Uspio je tek dodati loptu u ruke Brava, koji je, pak, umalo dobio pogodak sa suparničke polovine nakon pokušaja Juanpija.

Ivan Rakitić pokušavao je s Iniestom povezati redove europskog prvaka, u većoj mjeri uspjevalo mu je to, nakon jednog njegovog ubačaja iz kornera Suarez je zabio, ali je sudac vidio prekršaj Urugvajca i poništio pogodak.

Carlos Kameni dovodio je u očaj napadače Barcelone, Messi, Suarez i povratnik Neymar nikako nisu mogli pronaći načina kako prevariti Kamerunca. Na odmor s otišlo bez pogodaka, a u nastavku je Barcelona ubacila u brzinu više, šanse su se nizale, ali Kameni je i dalje odolijevao, sve do 72, minute.

Tada je na scenu stupio Thomas Vermaelen, Belgijanac koji je proteklu sezonu propustio zbog ozljede, upisao se u strijelce stisnuvši volejem loptu s oko 10 metara i svladavši Kamenog koji se nije stigao vratiti na gol nakon još jedne sjajne obrane. Tako je stoper morao riješavati sinoćnji dvoboj. Rakitić je odradio 62 minute, a Duje Čop cijeli susret.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 10:44