KRV SVOJU, ZA PLAVU BOJU

Vrbanović nakon nezgode završio u Hitnoj!

Prije polaska aviona za Moldaviju direktor Dinama imao je bliski susret s parkirališnom rampom na aerodromu
 Alen Lesički

ZAGREB - Damir Vrbanović prolio je krv za Dinamo! Mislio je zaje... rampu na parkingu aerodroma. Nije uspio, ona ga je poklopila posred čela, potekla je krv, a njegov šef Zdravko Mamić poletio je preko stolova kafića na Plesu.

- Vidio sam da auto prolazi i mislio sam kako imam dovoljno vremena da se provučem prije nego što se spusti. Podcijenio sam vlastitu brzinu - smijao se Vrbanović kojeg, eto, barem humor nije napuštao iako je krvi bilo na sve strane. Mamić mu je jednom rukom držao povez preko čela, a drugom mahao aerodromskom osoblju da pomognu. Prijatelj Alegić otrčao je po klupske doktore, a novinari po prvu pomoć. Sve je trajalo nekoliko minuta, na kraju se rana pokazala površinskom i nakon kraćeg tretmana u vozilu Hitne pomoći Vrbanović se ukrcao u avion.

- I Vrba je prolio krv za Dinamo - smijao se Mamić kada je shvatio da je ozljeda njegova direktora lakša. Osmijeh mu je nestao s lica kada se pojavio revni policijski službenik s isukanim blokom i zahtjevom da mu daju putovnice. Avion je već čekao na pisti, vrijeme je curilo. Dovoljno da se stvori nervoza.

- Ma što ćeš sada pisati, vidiš da mu nije ništa - pokušao je Mamić ubrzati proceduru, a kada je vidio da ga policajac ne ferma, počastio ga je u svom stilu:

- Izgleda da su vicevi o vama istiniti - zaključio je Dinamov izvršni dopredsjednik, primio Vrbu pod ruku i odletio u Moldaviju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:05