ZAPELI PREGOVORI

Za sve je kriv Daniel Levy: Real Madrid prijeti povlačenjem iz pregovora za Modrićev transfer!

Prema informacijama kojima barata londonski tabloid The Sun, Real Madrid prijeti povlačenjem iz pregovora za transfer hrvatskog nogometaša Tottenhama Luke Modrića.

Iako su u "kraljevskom klubu" mislili da su se već dogovorili oko uvjeta Modrićevog transfera i odštete u visini od 46 milijuna eura po sistemu 38 milijuna odmah, a ostatak na rate kroz pet godina, očito su se prevarili jer je predsjednik Tottenhama Daniel Levy rezonirao drugačije.

Navodno "spursi" postavljaju uvjete oko načina isplate i traže da im većina odštete bude isplaćena odmah, a ostatak u periodu ne duljem od 12 mjeseci.

"Predsjednik i dalje drži odštetu na visini od 40 milijuna funti (50.9 milijuna eura), ali mnogi misle da će prihvatiti i malo manje ukoliko skoro cijela odšteta bude isplaćena unaprijed. Želi većinu novca u jednom komadu i nije spreman čekati", rekao je za The Sun anonimni izvor blizak klubu s White Hart Lanea.

Kako bilo, saga se nastavlja, a dojam je da će se otegnuti do posljednjih trenutaka prijelaznog roka...

Villas-Boas: Uskoro ćemo odlučiti što je najbolje za Modrića

Nakon predsezonske pripremne utakmice protiv New York Red Bulla, menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas komentirao je novosti vezane uz budućnost hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića...

- Luka sada prolazi kroz dvostruke samostalne treninge i kada se vratimo u London dat ćemo igračima vremena za odmor i tada ćemo odlučiti što je najbolje da Luka učini – rekao je Villas-Boas za Sky Sport.

- On je Tottenhamov igrač i mora biti u dobrom mentalnom stanju da bi se vratio treninzima jer su njegovi kolege korak iznad i morat će poraditi na programu na svojoj fizičkoj spremi – dodao je portugalski menadžer.

Podsjećamo, u utorak navečer Tottenham je u Harrisonu u New Jerseyju pobijedio New York Red Bullse 2-1 i osvojio Barclays New York Cup. Bila je to Tottenhamova posljednja utakmica u sklopu predsezonske turneje po Sjedinjenim Američkim Državama na koju je Modrić odbio otputovati, za što je novčano kažnjen.

U međuvremenu je Modrić samostalno nastavio trenirati na trening-igralištu Tottenhama, a na svakodnevnoj bazi pristižu oprečne vijesti vezane uz njegov potencijalni transfer u Real. Londonski klub ustraje na odšteti od 40 milijuna funti (50.7 milijuna eura), što je iznos koji u Realu odbijaju platiti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:44