OPET NAPAO MALEŠA!

Zdravko Mamić: Sammir je dobio žuti za simuliranje, a bio je ne penal već tropenal na njemu!

Izvršni predsjednik nije htio olako prijeći preko činjenice da je Dinamo oštećen u derbiju na Poljudu
 Drago Sopta / Cropix

ZAGREB - U Maksimiru je prava mala ludnica. Stotine radnika daje stadionu posljednji glanc prije dolaska Ronalda i društva, a ispred ureda Željka Kordića, Dinamova čovjeka za ulaznice, veći je red nego pred Zavodom za zapošljavanje u Zvonimirovoj ulici... Svi su u filmu Reala! Zapravo, gotovo svi. Naišli smo na jednog koji nije.

- Ljut sam. Ali, ne na suca već na svoje zaposlenike koji su bili u Splitu. Nitko od njih nije našao za shodno štititi interes Dinama - kazao je Zdravko Mamić koji smatra kako su “modri” oštećeni za kazneni udarac.

- Sammir je dobio žuti za simuliranje, a bio je ne penal već tropenal na njemu - slikovit je Mamić koji smatra kako je Brkljača već ranije morao pod tuš zbog prekršaja nad Vidom, a zasmetalo mu je i licemjerje Hrvoja Maleša.

- Otrči predsjednik Hajduka u poluvremenu pogledati snimku, vrati se u ložu i kaže svima: Bio je ofsajd od tri metra! Pa ljudi moji... - uzdahnuo je Mamić priznavši kako možda nije tajming za takvu reakciju, ali...

- Ne govorim ovo da bih stvarao zlu krv, već kako bih pokazao da se baca mrlja na Dinamove utakmice. Stvara se atmosfera linča i podjele sjevera i juga. Ponavljam, ogorčen sam na službenike Dinama jer ne rade svoj posao. I onda kada branim interese kluba, onda ispadam “bad guy”. Ljudi, to je bilo kod 0-0. Nemam rušilački ton, ali javnost mora biti informirana - kazao je izvršni predsjednik koji će Poljud zaboraviti već u srijedu. Za to će se pobrinuti ručak s Florentinom Perezom, predsjednikom Reala.

- Protokol se usklađuje, ali ručak će sigurno biti. Ma treba uživati u činjenici da će nas u srijedu gledati cijeli svijet. Da će gledati najveće igrače svijeta i najveće talente Hrvatske.

Inače, stadion je rasprodan. Ostalo je tek nekoliko paketa za “sjever gore”.

- A zamisli, da nismo napravili stadion danas bismo igrali u Klagenfurtu ili Grazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 08:14