STATUS QUO

'ŽELIM SE VRATITI U HAJDUK, ALI LOKOMOTIV MI NE ŽELI DATI RASKID UGOVORA' Ibričić u problemima

 AFP

U zadnja dva dana pojavile su se špekulacije da je Senijad Ibričić dobio raskid ugovora s moskovskim Lokomotivom, što u prijevodu znači da sjajni BiH reprezentativac može preseliti u Hajduk ili neki drugi klub bez odštete. Međutim,situacija je puno kompliciranija i sam Ibričić je priopćenje objasnio u kakvom se statusu nalazi:

- Informacije o tome da sam raskinuo ugovor s Rusima nisu istinite. Igrač sam Lokomotiva iz Moskve još godinu i trenutačno se nalazim u Rusiji. Najsretniji bih bio da nemam ugovor i da igram u klubu u kojem računaju na mene, ali to nije slučaj. Prošlu sezonu sam igrao na posudbi u Turskoj za dva različita kluba i nadao sam se da ću pred početak ove sezone riješiti svoj status u Lokomotivu, koji me je stavio na transfer listu. Klub me nije prijavio za rusku ligu, što je možda potaklo špekulacije da sam raskinuo ugovor, ali to nije istina. I dalje sam ugovorom vezan za Lokomotiv, a već neko vrijeme se trudim da na obostrano zadovoljstvo raskinem ugovor. Sve dok se to ne dogodi, ja sam i dalje igrač Lokomotiva, koji me ne želi pustiti u drugi klub bez odštete.

- Što se tiče nastavka karijere, odnosno špekulacija oko povratka u Hajduk, koje su se također pojavile, moram istaći da nikad nisam skrivao simpatije prema Splitu. Želja mi se jednog dana vratiti u Hajduk, ali trenutno ne želim govoriti o tome, s obzirom na to da ne znam da li ću uopće uspjeti isposlovati raskid ugovora sa Lokomotivom. Glupo mi je govoriti o tome gdje ću nastaviti karijeru sve dok se nalazim u Moskvi, bez da sam riješio situaciju u kojoj se nalazim". Onog trena kada uspijem to riješiti, otvoren sam za razgovore, s obzirom na to da želim pronaći klub u kojem ću igrati i sa kojim ću izboriti ponovni poziv izbornika BiH Safeta Sušića, jer mi je jedna od životnih želja da sa reprezentacijom BiH odem na SP - kaže Ibro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 18:23