LJUBAV PLANULA U PARIZU

Nogometaši i manekenke vole se javno, ali njih dvije su posebna kombinacija

 Instagram

Brazilska golmanica Mayssa Pessoa totalni je hit u rukometnom svijetu. Suigračica naše Jelene Grubišić, osim što je sjajna golmanica, ima i drukčije poglede na ljubav. Oni nisu novost u sportu, ni u rukometu, jer su Norvežanke to odavno patentirale i okrunile vezom Gro Hammerseng i Anje Edin, koje su postale bračni par i kao takav sada odgajaju sina Mija.

Mayssa Pessoa dolazi iz Brazila, sjajna je sportašica iz obitelji sveučilišnog profesora i odvjetnice, sestra joj je pedijatrica. Zbog toga što brani zovu je Taffarel, jer joj je legendarni vratar sportska osobnost broj 1. Iz mjesta iz kojeg dolazi i dobro znani nogometaš Hulk, ali tata je igrao rukomet...

Dugo se ustručavala priznati sama sebi i ostalima da joj se dopadaju žene, a onda se odlaskom u Europu sve promijenilo. I to u Francuskoj gdje je počela europsku karijeru u Brestu i Issiju. Ovako kaže svima:

- Napišite što ćete naći na internetu. No, bilo je ovako - 2009. je bio gay festival u Parizu, dobro mi je bilo tada, pa tako nek’ i ostane.

Pariz je otvorio neke druge poglede i Mayssa je danas iznimno sretna. Sjajno brani, 2013. s Brazilom je bila svjetska prvakinja, sada joj dolaze OI u Riju, prije neki dan obranila je tri ključne lopte i dva penala za veliko slavlje Bukurešta u Ligi prvakinja. A s tribine je sve to pratila odabranica njenog srca kanadski top model Nikki Schumaker s kojom Mayssa uskoro planira i brak, jer Kanada je zemlja u kojoj su istospolni brakovi zakonom dopušteni. I naravno da je nakon utakmice u Budimpešti prva čestitarka bila Nikki.

Inače, Mayssa je izuzetno temperamentna, istetovirana totalno. Rumunji su se zaljubili u njen karakter, ali je ona odlučila dogodine otići u skopski Vardar i sa sobom povesti Nikki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:27